Foto's van dit kampioenschap op:
Schaken in BelgiŽ
Knaagt de schaakhonger nog altijd, ook na Clubkampioenschap, nationale of Oost-Vlaamse Interclubs of ander C- en D-toernooi of (jeugd)kampioenschappen? Wilt u ons Eastman Open Toernooi in juli in topconditie aanvatten of uw repertoire voor volgend seizoen nu al op scherp stellen? Of even de dagelijkse beslommeringen vergeten voor een aangename schaakavond, met nadien een babbel over de partij aan onze prachtige toog? Dan hebben wij vanaf vrijdag 04 mei een leuke oplossing voor u: het 13de KGSRL ColleToernooi. Dit laatste grote toernooi van het seizoen, waaraan het bestuur talrijke mooie geldprijzen toekent, wordt dit seizoen betwist op 8 vrijdagen van begin mei tot eind juni. Als u ťťn of meer ronden moet missen, is dat perfect mogelijk, want met de Zwitserse toernooiformule kunt u de volgende ronde probleemloos (opnieuw) in het toernooi ingepast worden.

Het KGSRL Colle-toernooi, een gelegenheid om uw schaaktalent, uw snel en efficiŽnt denken en uw betrokkenheid bij onze club te bewijzen. Neem dit jaar talrijk deel, met meer spelers dan vorig jaar! Dat maakt het zoveel spannender voor iedereen.
Lees hier het reglement ...
Belgische Jeugdkampioenschappen te Blankenberge

Lees het verslag van Els. Enkele SEC-schakers speelden zich in de kijker. Daria Vanduyfhuys kroonde zich opnieuw tot meisjeskampioene bij de -20M, twee vice-kampioenen; Elias De Reese bij de -12J en Karen Deleu bij de -12M. Marie Dgebuadze behaalde brons bij de -14M.
Wroclav en het toernooi voor de ouden van dagen

De avonturen van Gunter Deleyn in Polen. Lees hier zijn verslagen. Update met eindverslag op 30/04/18.
Resultaten ...
Na het onverhoopte succesrijke 1ste Open Rapid van KGSRL vorige winter en de wonderlijke GO-initiatieavond nu een nieuw initiatief dat wij uiteraard heel warm aanbevelen: het 1ste Open Zomer Rapid van de KGSRL.

Dit toernooi vindt plaats op zaterdagen 4, 18 en 25 augustus. Inschrijven kan tot 14.30u aan de wedstrijdleiderstafel.

Tempo:
25 minuten + 10 seconden per zet.
Inleg per speeldag: 5 EUR per namiddag, of 10 EUR voor de 3 zaterdagen. Het inschrijfgeld gaat integraal naar de prijzenpot. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er ratingprijzen voorzien worden in diverse categorieŽn. U kunt hier dus ook 1, 2 of 3 maal deelnemen. 

Dit toernooi staat open voor alle schaakspelers! Bent u geen blitzfanaat en duren partijen aan een gewoon tempo u te lang dan blijft u in de KGSRL niet op uw schaakhonger zitten, want dit nieuwe toernooi is dan zeker iets voor u!
Bezoek aan De Stukkenjagers Tilburg

Op 16/06/18 trok een delegatie van KGSRL richting Nederland om het in een schaakontmoeting op te nemen tegen De Stukkenjagers uit Tilburg. Zware 17-7 verliescijfers waren ons deel. Dat moet beter de volgende keer!

Foto's van deze verbroedering kan je vinden op Facebook.