Ligakampioenschap Oost-Vlaanderen
 
 
Leen eens een boek uit onze bibliotheek, er zijn bijna 2000 schaakboeken beschikbaar ingedeeld volgens alle facetten van het schaakspel: openingstheorie, middenspel, eindspel, partijverzamelingen, toernooiboeken, biografieŽn en andere, zoals curiosa, verhalen met een onderwerp verbonden aan het schaakspel. Sinds kort zijn ook bijna alle recente boeken aanwezig van de uitgeverij Thinkers Publishing (DaniŽl Vanheirzeele).
Alle geÔnteresseerden kunnen terecht bij onze bibliothecaris Wim Versporten (0472/677988) die jullie met plezier verder zal helpen.
Het jaarlijkse jeugdtoernooi van KGSRL, het krokustoernooi is aan de 36ste editie toe. Veel van de huidige Belgische topspelers zetten hun eerste schaakstappen in dit jeugdtoernooi. Lees meer...
Voorinschrijvingen
Er bleek voldoende interesse te zijn om een schaakcursus voor leden (en niet-leden) in de doelgroep Elo 1500-2000 in te richten. De lessen starten op 02 maart eerstkomend.
Resultaten na ronde 4
Lees meer...
Tijdens de Gentse Feesten richt de KGSRL traditiegetrouw het Eastman Open Internationaal Schaaktoernooi van Gent in. Alle informatie betreffende dit toernooi is beschikbaar. Online inschrijven zal mogelijk zijn vanaf midden februari.
Inschrijven voor Lezing Sokolov & Timman