44ste Open Internationaal Schaaktoernooi van Gent

Koninklijke Gentse Schaakkring Ruy Lopez

Logement

Er is logement voorzien in de Don Bosco studentenhome, Kortrijksesteenweg 1025, in Sint-Denijs-Westrem. Dit logement is zeer vlot bereikbaar met tramlijn 1, er zijn haltes ter hoogte van de Kortrijksesteenweg (vlakbij toernooizaal) en het internaat (halte Gent Maria Middelares - Maalte). Een voetgangerstunnel onder de rijweg verbindt de halte met de studentenhome van de school. Gemakkelijker kan niet.

Voor diegenen die een logement reserveren en met de auto naar het toernooi komen beschikt het logement in Don Bosco Sint-Denijs-Westrem over een private parking. Ook kunt u overdag gebruik maken van een rittenkaart voor tramlijn 1. Deze rittenkaart wordt gratis door de organisatie aangeboden.

Elke kamer is voorzien van een bed, kasten, lavabo en bureau. Centraal in de gang zijn voldoende individuele douches en toiletten beschikbaar. Er is ook voorzien in zithoeken met automaten met frisdranken.

De prijs voor een éénpersoonskamer inclusief ontbijtbuffet bedraagt € 45/nacht. Als waarborg wordt 1 nacht extra aangerekend. Voor een verblijf van 4 nachten (zaterdag-, zondag-, maandag- en dinsdagnacht) in de studentenhome van Don Bosco Sint-Denijs-Westrem betaalt u bijgevolg € 225, waarvan € 45 waarborg die na het toernooi terugbetaald wordt indien de kamer in goede staat wordt achtergelaten.

De bedden zijn voorzien van matrasbeschermers, kussens, lakens en dekens.

Alle gereserveerde kamers dienen binnen de 10 dagen na ontvangst van de kamerbevestiging betaald te worden! Reservaties zijn mogelijk tot zolang er kamers beschikbaar zijn.

Een kamerreservatie is pas definitief van zodra de betaling in ons bezit is. Het logement zal per e-mail bevestigd worden na ontvangst van de betaling.

Spelers die een kamer boeken moeten zich op 15/07/23 verplicht aanmelden in de studentenhome en de toernooizaal vóór 13u00 uur

Bankgegevens voor de betaling van de kamerreservaties en het inschrijfgeld voor het toernooi:

IBAN BE48 7374 2629 4027
BIC KREDBEBB

op naam van Schaakclub KGSRL met duidelijke vermelding van de naam van de speler(s).
Schaakhuis Caïssa - KGSRL
Abrahamstraat 46, B-9000 Gent
Ondernemingsnummer
0411.954.149 - RPR Gent
www.kgsrl.be
info@kgsrl.be - caissa@kgsrl.be