44ste Open Internationaal Schaaktoernooi van Gent

Koninklijke Gentse Schaakkring Ruy Lopez

Waarom hebben we
Thinkers Publishing opgericht?
Met de komst van sterke schaakcomputers sinds de jaren negentig zijn veel auteurs en uitgevers te afhankelijk geworden van 'computerlijnen', wat heeft geleid tot steriele boeken vol onmemorabele analyses. Slechte publicatiedeals voor auteurs hebben hen gedemotiveerd om goed werk te produceren en hebben deze trend van boeken tegen lagere kosten en kwaliteit verergerd.

Bij Thinkers Publishing geloven we in het betrekken van zowel auteurs als leiders in een hoogwaardig en toch goed geprijsd product. Verbeterde voorwaarden voor de auteurs waardoor ze een goed rendement kunnen behalen met het schrijven van boeken. Betere, meer 'menselijke' analyses die lezers meer plezier en beter studiemateriaal geven. Mooiere omslagen, een lust voor het oog en de beste drukkwaliteit om de lezers te verleiden tot een aankoop.

Topauteurs zijn massaal naar TP gekomen en behandelen een verscheidenheid aan nieuwe en interessante onderwerpen. Het succes van TP verstoort de markt terwijl concurrenten worstelen om van hun vermoeide en zelfgenoegzame formule af te komen.

Ondertussen heeft TP een pijplijn met geweldige nieuwe producten om de verkoop de komende jaren te stimuleren. We kunnen trots zijn op het volgen van eminente auteurs die voor Thinkers werken en schrijven:

Gata Kamsky, Alexander Shabalov, Genna Sosonko, Maxime Vachier Lagrave, Evgeny Bareev, Vladimir Tukmakov, David Navara, Pentala Harikrishna, Nihal Sarin, Dorsa & Borna Derakshani, Dariusz Swiercz, Alexander Colovic, Ivan Cheparinov, Milos Pavlovic, Romain Edouard enz. om er een paar te noemen. Daar blijft het natuurlijk niet bij.

We onderhandelen dagelijks over nieuwe boekcontracten, wat bewijst dat ons bedrijfsmodel niet zomaar een lege doos is.


Daniel Vanheirzeele, Gedelegeerd Bestuurder TP 2023.
Schaakhuis Caïssa - KGSRL
Abrahamstraat 46, B-9000 Gent
Ondernemingsnummer
0411.954.149 - RPR Gent
www.kgsrl.be
info@kgsrl.be - caissa@kgsrl.be