You can place your slogan here.
This would also be a great spot for a top product pitch.
18 t/m 22 juli 2015 in het Sint - Barbaracollege te Gent
38ste Eastman Open
Internationaal Schaaktoernooi
Er is logement voorzien in studentenhome Ter Linden in de St. Amandstraat 64-66 in Gent, slechts 750 meter verwijderd van de toernooizaal.  In home Ter Linden worden 50 kamers aangeboden.

De prijs voor een éénpersoonskamer met eigen badkamer en inclusief ontbijtbuffet bedraagt 35 euro/nacht.  Als waarborg wordt 1 nacht aangerekend.  Voor een verblijf van 4 nachten (zaterdag-, zondag-, maandag- en dinsdagnacht) in home Ter Linden betaalt u bijgevolg 175 euro, waarvan 35 euro waarborg.  Er zijn ook enkele tweepersoonskamers die verhuurd worden aan 50 euro/nacht, opnieuw met een waarborg van 1 nacht.
Opgelet, de bedden zijn enkel voorzien van matrasbeschermers. Kussens, lakens en dekens (slaapzak) moeten zelf voorzien worden.  Er kan een bedpakket (met een deken, kussen, hoeslaken, bedovertrek en kussensloop) gehuurd worden voor 20 euro.

Alle gereserveerde kamers dienen binnen de 10 dagen betaald te worden!

Reservaties vóór 30 juni 2015!

De bankgegevens zijn:

IBAN BE48 7374 2629 4027
BIC KREDBEBB
op naam schaakclub KGSRL met duidelijke vermelding van de naam van de speler(s). 


Andere mogelijkheden voor logement:
De spelers die via deze website inschrijven krijgen een paswoord om de status van hun inschrijving en de reservatie van de kamers te volgen.  Door het beperkte aantal plaatsen zal een snelle reservatie noodzakelijk zijn. Een reservatie van een kamer is pas definitief na het ontvangen van het verschuldigd bedrag. Niet betaalde kamers kunnen aan andere spelers toegewezen worden.


Zeer belangrijk: Spelers die een kamer geboekt hebben, moeten zich op de eerste dag van het toernooi verplicht aanmelden in de homes en in de toernooizaal, dit vóór 13.00 uur!


Gelieve de FAQ te raadplegen voor verdere inlichtingen i.v.m. het logement.